Övernattningsrum


Vi erbjuder medlemmarna i Brf Skidstaven 1 och Brf Höjdpunkten möjlighet att hyra ett rum för tillfälliga övernattningar. Rummet har 3-4 sängplatser, komplett kök, mikrovågsugn, kaffekokare och tv. Kuddar och täcken finns i rummet, men gästerna måste själva ta med sig eget sänglinne. Dusch och toalett finns i rummet. Gästerna tar med sig egna handdukar och toalettpapper.

Hyran för rummet är förändrad från och med 5 juni 2018. Pris: 250kr per natt för de två första nätterna, därefter 150kr/natt. Max sju dygn per övernattningstillfälle.
Ev. avbokningar av övernattningsrummet skall ske så snart som möjligt dock senast två dagar före ankomstdag. För avbokningar gjorda senare än två dagar före ankomstdag debiteras kostnaden för den första natten.

För allas trevnad är det viktigt att övernattningsrummet städas vid varje uthyrningstillfälle. Den som inte städat rummet debiteras 1500kr.

OBS! Rummet är rök- och djurfritt, så att även allergiker skall ha möjlighet att hyra det. Den som inte respekterar detta blir tvungen att bekosta sanering av rummet.

Du som vill hyra rummet under en helg eller under sommaren bör vara ute i god tid för att garanteras en bokning.

För bokning ring: (070-7197833)

OBS! Vi tar inte emot några frågor, bokningar eller avbokningar via sms.

Här kan ni se om rummet ledigt.