Övernattningsrum

Gästrummet är åter öppet men med vissa restriktioner.

1. Rummet hyrs ut, men hålls stängt i tre dagar mellan varje uthyrning.

2. En extra avgift på 500 kr kommer att tas ut vid varje uthyrningstillfälle. Avgiften läggs ovanpå den sedvanliga dygnstaxan (ex. två nätter (2 x 250 kr) 500 kr + extra avgift 500 kr = totalt 1000 kr). Avgiften avser en Coronasanering som kommer att utföras av städfirma efter varje uthyrning. Observera att saneringen avser just en sanering, städning av rummet skall ske efter varje uthyrning på samma sätt som tidigare av den som hyr rummet, annars debiterar städfirman för både städning och sanering enligt normal taxa som blir betydligt dyrare än 500 kr.

Vi erbjuder medlemmarna i Brf Skidstaven 1 och Brf Höjdpunkten möjlighet att hyra ett rum för tillfälliga övernattningar. Rummet har 3-4 sängplatser, komplett kök, mikrovågsugn, kaffekokare och tv. Kuddar och täcken finns i rummet, men gästerna måste själva ta med sig eget sänglinne. Dusch och toalett finns i rummet. Gästerna tar med sig egna handdukar och toalettpapper.

Hyran för rummet är förändrad från och med 5 juni 2018. Pris: 250kr per natt för de två första nätterna, därefter 150kr/natt. Max sju dygn per övernattningstillfälle.
Ev. avbokningar av övernattningsrummet skall ske så snart som möjligt dock senast två dagar före ankomstdag. För avbokningar gjorda senare än två dagar före ankomstdag debiteras kostnaden för den första natten.

För allas trevnad är det viktigt att övernattningsrummet städas vid varje uthyrningstillfälle. Den som inte städat rummet debiteras 1500kr.

OBS! Rummet är rök- och djurfritt, så att även allergiker skall ha möjlighet att hyra det. Den som inte respekterar detta blir tvungen att bekosta sanering av rummet.

Du som vill hyra rummet under en helg eller under sommaren bör vara ute i god tid för att garanteras en bokning.

För bokning ring: (090-135747) eller (070-7197833)

OBS! Vi tar inte emot några frågor, bokningar eller avbokningar via sms.

Här kan ni se om rummet ledigt.