Information från styrelsen

2024-06-16  I  Senaste nytt från styrelsemötet 13/6 2024

INFORMATION FRÅN STYRELSEN

Garagebygget
Byggstarten är försenad på grund av seg hantering av reviderad bygglovsansökan hos Umeå kommun. Arbetet beräknas i dagsläget komma igång efter semestrarna. Mer information kommer så fort styrelsen har fått besked från kommunen.

OVK Inneklimat
Ventilationskontrollen i alla lägenheter visade att en kanalrensning kommer att behöva göras i samtliga hus och efter detta kommer en ny besiktning att genomföras. Arbeten med kanalrensning och ombesiktning kommer att genomföras under hösten. Mer info kommer inför åtgärden.

Radonmätning
Radonmätningen är klar och alla värden ligger klart under gränsvärdet. Resultaten är även registrerade hos Umeå kommun.

Tvättstugorna
Besiktning av alla maskiner har genomförts. Det har visat att vissa maskiner har visst behov av underhåll och kommer att utföras så snart som möjligt.

Garagekölista
Ansvaret för att hantera kölistan för olika typer av parkeringsplatser inom föreningen har överlåtits till Grant Thornton. Kontaktuppgifter till Sofia Grundström på Grant Thornton, som kommer att sköta kölistan är: Telefon 090-172474 Mejl sofia.grundstrom@se.gt.com

Medlemspärmen
Medlemspärmen kommer att avvecklas. Medlemmarnas frågor hänvisas till den nya hemsidan (som är under bearbetning i dagsläge). Mer information om kommer senare.

Ansvarig för utemiljön och pallodlingarna
Styrelsen planerar en total översyn och uppgradering av utemiljön under 2025. Inför detta är en arbetsgrupp tillsatt inom styrelsen som kommer att revidera föreningens generalplan för utemiljön som togs fram för några år sedan. Följande personer ingår i gruppen: Erik Westerlind, Linn Öjbrant, Jonas Örmin och Robert Sjöblom. Om du har idéer eller funderingar kring vår utemiljö så kontakta gärna någon av medlemmarna i gruppen.

Brandskyddsarbete och skyddsrummen
Patrik Ågren handhar frågor om brandskyddsarbete och skyddsrummen.