Information från styrelsen 14 augusti 2024

2024-08-14  I  

INFORMATION FRÅN STYRELSEN

Föreningens bygge av ett nytt garage längs Berghemsvägen kommer att påbörjas under vecka 34 och är beräknat att färdigställas under november månad.

Under byggtiden kommer de motorvärmar- och garageplatser som finns inom byggområdet tyvärr inte att kunna användas. Vi kommer att behöva ta i anspråk de gästparkeringar som finns bakom hus Nydalavägen 14 och Skidspåret 15 för tillfälliga parkeringsplatser för de medlemmar som inte kommer att kunna använda sina ordinarie motorvärmar- eller garageplatser som idag finns längs Berghemsvägen. En tillfällig parkering för 13 st fordon kommer också att anläggas på gräsmattan mellan Nydalavägen 16 och befintligt garage. Gästparkeringen bakom hus Nydalavägen 16 kommer inte heller att kunna användas under byggtiden på grund av att den kommer att befinna sig inom byggområdet.

Det här betyder sammantaget att föreningen under en period kommer att ha endast 3 stycken gästparkeringar bakom hus Nydalavägen 14 och vi ber därför alla medlemmar som idag har en hyrd parkering av något slag att ställa sina fordon på dessa platser, inte på gästparkeringarna. Gästparkeringarna kommer att skyltas om som förhyrda parkeringsplatser under byggtiden och numreras med de nummer som de berörda medlemmarna har idag.

De medlemmar som har en parkeringsplats som direkt berörs av byggnationen kommer att informeras i ett separat brev.

Observera alltså att gästparkeringarna måste vara tömda på fordon senast på måndag den 19 augusti!

Styrelsen ber om överseende med de störningar som bygget orsakar. Vi och entreprenören VNB eftersträvar att den tid som störningarna pågår skall vara så kort som möjligt.

Löpande information kring projektet kommer att kommuniceras under projektets gång.