Information från styrelsen 11.9.2024

INFORMATION FRÅN STYRELSEN

Vi i styrelsen vill uppdatera er om några viktiga punkter som är på gång i vår förening:

Skyddsrummen
Under våren har vi accepterat en offert från Presto för att iordningsställa föreningens skyddsrum. Arbetet är planerat att starta någon gång mellan september och oktober. Vi kommer att ge er mer detaljerad information när arbetet drar igång.

Container för grovsopor
Vi har beställt en container för grovsopor som kommer att stå utanför Nydalavägen 14 mellan den 9 och 15 september. Passa på att rensa ut och bli av med större saker som inte får plats i de vanliga sopkärlen. Det är ett perfekt tillfälle att göra sig av med gamla möbler och annat som samlat damm!

Kanalrengöring
Vid den obligatoriska ventilationskontrollen (OVK) som gjordes tidigare i år upptäcktes att vi behöver utföra en kanalrengöring. Vi återkommer med mer information när det närmar sig. Det är viktigt för att säkerställa att vår inomhusluft håller hög kvalitet.

Parkeringstillstånd
De parkeringstillstånd som ni har fått har ett sista giltighetsdatum den 31 oktober 2024. Men oroa er inte! Enligt överenskommelse med Securitas kan ni bortse från detta datum. Tillstånden är giltiga även efter detta datum och kan fortsätta att användas som vanligt.

Vi ser fram emot en fortsatt trevlig höst tillsammans i vår förening!

Med vänliga hälsningar,
Styrelsen